Translate

dimarts, 18 de gener del 2011

APUNTA'T A LES TERTÚLIES LITERÀRIES!!!


Dia: 26 de Gener de 2011
Lloc: Biblioteca Joan Triadú - Vic -
Hora: 2/4 de 7 de la tarda


Comptarem amb la presència dels autors. Ells ens explicaran els secrets més ben guardats del món de Kadingir.



Una nena poca-solta i amb una gran imaginació heretarà un llegat ben especial: el tron dels zitis, una de les sis races del planeta Ki, existent en una dimensió paral·lela a la Terra. Tot i així no serà tan fàcil com sembla, perquè el dolent més dolent de tots els dolents, l’Usmugal, segrestarà la seva àvia, complicant encara més la pressa de possessió.


4 comentaris:

  1. Hola! Des de la Biblioteca Joan Triadú us volem donar les gràcies pel vostre interès! Esperem que us animeu a venir a aquesta trobada del mes de gener perquè promet molt! També us animem a consultar el nostre bloc: http://www.aquifemtertulia.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Ep!
    Mira que bé... moltes gràcies per parlar d'aquesta saga que estem molt contents de poder escriure. I de poder-vos venir a explicar com ho fem i què en podeu esperar en un futur... si és que la crisi ens deixa seguir publicant!!!
    Ens veiem dimecres!

    Joan i Mercè :)

    ResponElimina
  3. Quin greu que em sap, però al final no vaij poder venir a la tartúlia. Ja miraré de venir a la pròxima, però aquesta feia la pinta de ser interessant!!!

    ResponElimina
  4. Doncs, si la veritat, va ser molt interessant. La Mercè va explicar molt bé la història de Kadingir, tan pels que ja la coneixien i en són uns grans fans, com pels que l'estan descobrint ara, després de la seva visita.

    La propera tertúlia serà el proper dia 23 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda, i comentarem: No demanis llobarro fora de temporada, d'Andreu Martín i Jaume Ribera.

    ResponElimina